Over mij

Ronne Vinkx

 

Ik ben Ronne, 37 jaar, opgegroeid in Oisterwijk en nu wonend in Spijkenisse en werkzaam als web developer in Rotterdam. Op reis naar Amerika in 2007 ontstond mijn liefde voor fotografie. Sindsdien bezocht ik veel bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Vooral weidse landschappen en stadsgezichten trekken mijn aandacht. Hoogtepunten van buitenlandse reizen zijn daarom Argentinië en Chili, IJsland, Australië en Nieuw-Zeeland.

 

Als fotograaf streef ik ernaar dat het onderwerp gaat leven bij de kijker, zodat je in feite denkt "daar wil ik ook naartoe". Mijn stijl kenmerkt zich door intense kleuren en een hoog dynamisch bereik.

 

Sommige van mijn foto's werden gepubliceerd door Zoom en Wereld Natuur Fonds. Tussen 13 juli en 10 oktober 2017 exposeerde ik 10 foto's op groot formaat in revalidatiecentrum Leijpark in Tilburg.

 

Mijn foto's zijn stuk voor stuk te koop via Werk aan de Muur, waar je ze kunt bestellen op elk gewenst formaat. Sinds 2017 geef ik ook workshops in Rotterdam, de Loonse en Drunense Duinen, Simonshaven en Oisterwijk.

 

 

 

Met de mountainbike op de Kampina

Met de mountainbike in de Kampina, een van mijn favoriete plekken

 

 

 

Op de top van Kilimanjaro

Op de top van Kilimanjaro

Meer infoBestel nu