Workshops

Een workshop is een leuke en efficiënte manier om meer te leren over je favoriete hobby, fotografie. In de omgeving van Rotterdam en Oisterwijk verzorg ik workshops volledig op maat, of je nu een beginner bent of al wat langer bezig bent met je camera. Neem contact met me op om je wensen te bespreken. Workshops kunnen in kleine groepen tot 8 personen en individueel worden verzorgd.

Workshop Landschapsfotografie

 

Goede landschapsfotografie spreekt enorm tot de verbeelding. In deze workshop bezoeken we naar keuze de Zuid-Hollandse duinen of Kinderdijk, of in Noord-Brabant de Kampina of de Loonse en Drunense duinen. We gaan in op het maken van sterke composities, omgaan met het wisselend weer, de beste camera-instellingen voor diverse situaties, gebruik van statief, ND-filters en polarisatiefilters. Ook verdiepen we ons in geavanceerde fotobewerking voor landschapsfotografie. Het tot in detail finetunen van contrast, verscherping, kleurcorrectie en het samenvoegen van meerdere foto's in Photoshop voor een zo groot mogelijk dynamisch bereik, ook wel bekend als HDR.

 

Tijd: 3 uur | Prijs: € 69,-

Workshop Stadsfotografie Rotterdam

 

Waar beter een workshop te volgen over stadsfotografie dan in de enige stad van Nederland met een moderne skyline? In deze workshop gaan we in het centrum van Rotterdam in op de facetten van stadsfotografie en het fotograferen van moderne architectuur. Samen gaan we naar een paar van de beste locaties van de stad en leer je meer over compositie, camera-instellingen, gebruik van statief, filters en bewerking in Lightroom en Photoshop.

 

Tijd: 3 uur | Prijs: € 69,-

Workshop Dronefotografie

 

Wil je een keer vliegen met een echte drone? Wil je tegelijkertijd meer leren over hoe je het beste spectaculaire foto's en video's maakt vanuit de lucht? Dan is deze workshop geschikt voor jou. Samen doorlopen we het proces van takeoff tot landing. Een zeer gevarieerde workshop waarbij we ingaan op het vliegen met een semiprofessionele DJI drone, de bijpassende regelgeving, wat de beste camera-instellingen zijn en hoe je het beste je foto's en video's kunt bewerken in Photoshop en Premiere.

 

Tijd: 3 uur | Prijs: € 89,-

Workshop Fotobewerking in Photoshop en Lightroom

 

Fotobewerking is een essentiële stap op weg naar het ideale plaatje. Met tools als Lightroom en Photoshop kun je foto's snel naar een hoger plan tillen. In deze workshop laat ik je mijn gehele workflow zien om foto's te retoucheren: van Lightroom naar Photoshop. Ik leg je uit hoe je veelvoorkomende correcties toepast in Lightroom en hoe je te werk gaat met geavanceerde technieken als HDR en blending in Photoshop. We voegen meerdere belichtingen samen, we zetten het contrast op detailniveau naar onze hand, we werken stofvlekken weg en we verwijderen mensen uit het beeld. Ook deze workshop kan helemaal op maat gemaakt worden, rekening houdende met alle niveaus.

 

Tijd: 2 uur | Prijs: € 59,-

Bestel nu Bekijk voorbeeld
https://www.ronnevinkx.nl/