Workshops

Een workshop is een leuke en efficiënte manier om meer te leren over je favoriete hobby, fotografie. In de omgeving van Rotterdam en Oisterwijk verzorg ik workshops volledig op maat, of je nu een beginner bent of al wat langer bezig bent met je camera. Neem contact met me op om je wensen te bespreken. Workshops kunnen in kleine groepen tot 8 personen en individueel worden verzorgd.

Basis Digitale Fotografie
Heb je een spiegelreflexcamera of mirrorless camera en wil je je camera beter leren kennen? Wil je thuiskomen en je vrienden verrassen met unieke vakantiefoto's? Wil je een solide basis waarmee je je verder kunt ontwikkelen in je fotografie hobby? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.
Tijd: 2 uur | Prijs: € 109,00
Landschapsfotografie
Goede landschapsfotografie spreekt enorm tot de verbeelding. In deze workshop bezoeken we naar keuze de Zuid-Hollandse duinen of Kinderdijk, of in Noord-Brabant de Kampina of de Loonse en Drunense duinen. We gaan in op het maken van sterke composities, omgaan met het wisselend weer, de beste camera-instellingen voor diverse situaties, gebruik van statief, ND-filters en polarisatiefilters. Ook verdiepen we ons in geavanceerde fotobewerking voor landschapsfotografie. Het tot in detail finetunen van contrast, verscherping, kleurcorrectie en het samenvoegen van meerdere foto's in Photoshop voor een zo groot mogelijk dynamisch bereik, ook wel bekend als HDR.
Tijd: 2 uur | Prijs: € 109,00
Stadsfotografie
Waar beter een workshop te volgen over stadsfotografie dan in de enige stad van Nederland met een moderne skyline? In deze workshop gaan we in het centrum van Rotterdam in op de facetten van stadsfotografie en het fotograferen van moderne architectuur. Samen gaan we naar een paar van de beste locaties van de stad en leer je meer over compositie, camera-instellingen, gebruik van statief, filters en bewerking in Lightroom en Photoshop.
Tijd: 2 uur | Prijs: € 109,00
Dronefotografie
Wil je een keer vliegen met een echte DJI-drone? Wil je tegelijkertijd meer leren over hoe je het beste spectaculaire foto's en video's maakt vanuit de lucht? In deze workshop doorlopen we het hele proces van takeoff tot landing.
Tijd: 2 uur | Prijs: € 129,00
Fotobewerking
Fotobewerking is een essentiële stap op weg naar het perfecte plaatje. Met tools als Lightroom en Photoshop kun je foto's snel naar een hoger plan tillen. In deze workshop laat ik je mijn gehele workflow zien om foto's te retoucheren: van Lightroom naar Photoshop. Ik leg je uit hoe je veelvoorkomende correcties toepast in Lightroom en hoe je te werk gaat met geavanceerde technieken als HDR en blending in Photoshop. We voegen meerdere belichtingen samen, we zetten het contrast op detailniveau naar onze hand, we werken stofvlekken weg en we verwijderen mensen uit het beeld. Ook deze workshop kan helemaal op maat gemaakt worden, rekening houdende met alle niveaus.
Tijd: 2 uur | Prijs: € 109,00
Reisfotografie
De vakantie is een fantastische mogelijkheid voor fotografen om in een andere wereld te stappen en met geweldige platen thuis te komen. In deze privé-workshop help ik je op weg om het maximale uit je camera te halen op reis. We gaan in op fotomogelijkheden op jouw specifieke bestemming, de beste camera-instellingen en hoe om te gaan met de plaatselijke cultuur en weersomstandigheden.
Tijd: 2 uur | Prijs: € 129,00
Bestel nuBekijk voorbeeld
https://www.ronnevinkx.nl/