Workshops

Breng je foto's naar een hoger niveau met privé workshops landschapsfotografie, dronefotografie en Lightroom en Photoshop in de omgeving van Rotterdam en Oisterwijk. Al mijn workshops zijn 1-op-1 en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Meld je aan voor een workshop of neem contact met me op om je wensen te bespreken.

Landschapsfotografie
Goede landschapsfotografie spreekt enorm tot de verbeelding. In deze workshop bezoeken we naar keuze de Zuid-Hollandse duinen, Kinderdijk, de Kampina of de Loonse en Drunense Duinen. We gaan onder andere in op het zien van sterke composities, omgaan met wisselend weer, gebruik van statief, ND-filters en polarisatiefilters. Een afwisselende workshop in de natuur met geweldige foto's als resultaat.
Tijd: 2 uur | Prijs: 199,-
Dronefotografie
Leer vliegen als een professionele filmmaker met de DJI Mavic 2 Pro. Samen doorlopen we het proces van takeoff tot landing. Een zeer gevarieerde workshop waarbij we ingaan op het vliegen met een semiprofessionele DJI-drone, hoe je tot cinematische foto's en filmbeelden komt vanuit de lucht, wat de beste camera-instellingen zijn en hoe de drone jou kan helpen met intelligente vliegmodi.
Tijd: 2 uur | Prijs: 199,-
Lightroom en Photoshop
Fotobewerking is een essentiële stap op weg naar het perfecte plaatje. Met tools als Lightroom en Photoshop kun je foto's snel naar een hoger plan tillen. In deze workshop laat ik je mijn gehele workflow zien om foto's te retoucheren: van Lightroom naar Photoshop. Ik leg je uit hoe je veelvoorkomende correcties toepast in Lightroom en hoe je te werk gaat met geavanceerde technieken als HDR en blending in Photoshop. We voegen meerdere belichtingen samen, we zetten het contrast op detailniveau naar onze hand, we werken stofvlekken weg en we verwijderen mensen uit het beeld. Ook deze workshop kan helemaal op maat gemaakt worden, rekening houdende met alle niveaus.
Tijd: 2 uur | Prijs: 199,-
Meer infoBestel nu