Workshops

In de omgeving van Rotterdam en Oisterwijk verzorg ik fotografie- en drone-workshops volledig op maat, voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk het aanbod van workshops of neem contact met me op om je wensen te bespreken.

Geavanceerde Digitale Fotografie
Wil je je vrienden verrassen met unieke vakantiefoto's? Wil je je camera beter leren kennen? Wil je een solide basis waarmee je je verder kunt ontwikkelen in je fotografie hobby? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.
Tijd: 2 uur | Prijs: 149,-
Landschapsfotografie
Goede landschapsfotografie spreekt enorm tot de verbeelding. In deze workshop bezoeken we naar keuze de Zuid-Hollandse duinen, Kinderdijk, de Kampina of de Loonse en Drunense Duinen. We gaan onder andere in op het zien van sterke composities, omgaan met wisselend weer, gebruik van statief, ND-filters en polarisatiefilters. Een afwisselende workshop in de natuur met geweldige foto's als resultaat.
Tijd: 2 uur | Prijs: 149,-
Dronefotografie
Wil je een keer vliegen met een echte DJI-drone? Wil je tegelijkertijd meer leren over hoe je het beste spectaculaire foto's en video's maakt vanuit de lucht? In deze workshop doorlopen we het hele proces van takeoff tot landing.
Tijd: 2 uur | Prijs: 199,-
Stadsfotografie
Waar beter een workshop te volgen over stadsfotografie dan in de enige stad van Nederland met een moderne skyline? In deze workshop gaan we in het centrum van Rotterdam in op de facetten van stadsfotografie en het fotograferen van moderne architectuur. Samen gaan we naar een paar van de beste locaties van de stad en leer je meer over compositie, camera-instellingen, gebruik van statief, filters en bewerking in Lightroom en Photoshop.
Tijd: 2 uur | Prijs: 149,-
Fotobewerking
Fotobewerking is een essentiële stap op weg naar het perfecte plaatje. Met tools als Lightroom en Photoshop kun je foto's snel naar een hoger plan tillen. In deze workshop laat ik je mijn gehele workflow zien om foto's te retoucheren: van Lightroom naar Photoshop. Ik leg je uit hoe je veelvoorkomende correcties toepast in Lightroom en hoe je te werk gaat met geavanceerde technieken als HDR en blending in Photoshop. We voegen meerdere belichtingen samen, we zetten het contrast op detailniveau naar onze hand, we werken stofvlekken weg en we verwijderen mensen uit het beeld. Ook deze workshop kan helemaal op maat gemaakt worden, rekening houdende met alle niveaus.
Tijd: 2 uur | Prijs: 149,-
Reisfotografie
De vakantie is een fantastische mogelijkheid voor fotografen om in een andere wereld te stappen en met geweldige platen thuis te komen. In deze privé-workshop help ik je op weg om het maximale uit je camera te halen op reis. We gaan in op fotomogelijkheden op jouw specifieke bestemming, de beste camera-instellingen en hoe om te gaan met de plaatselijke cultuur en weersomstandigheden.
Tijd: 2 uur | Prijs: 149,-
Meer infoKies je formaat