populairWorkshop Dronefotografie

Zelf leren opstijgen, landen en vliegen met een DJI-droneZelf foto's maken en filmenLeer geavanceerde manoeuvres voor interessante filmbeeldenDe camera van de drone instellen1-op-1 privé workshop: alle aandacht voor jou en de droneWaar je wel en niet mag vliegenHoe je dronebeelden livestreamt naar Facebook of YouTube!

 

Welkom bij je eerste privé vliegles

Wil je een keer vliegen met een echte DJI-drone? Wil je tegelijkertijd meer leren over hoe je het beste spectaculaire foto's en video's maakt vanuit de lucht? Dan is deze workshop precies wat je zoekt. Samen doorlopen we het proces van takeoff tot landing. Een zeer gevarieerde workshop waarbij we ingaan op het vliegen met een semiprofessionele DJI-drone, hoe je tot interessante foto's en filmbeelden komt vanuit de lucht, wat de beste camera-instellingen zijn en de huidige regelgeving voor drones.

 

 

Wat je nodig hebt

Je hebt voor deze workshop niets nodig. In principe kan iedereen leren vliegen met een DJI-drone. Er is geen specifieke kennis vereist en je hoeft ook geen apparatuur mee te nemen. Veel mensen overwegen de aanschaf van een drone en willen eerst een toestel uitproberen. Voor hen is deze workshop uitermate geschikt.

 

Dronefoto van de Loonse en Drunense Duinen

 

Locatie en weer

In overleg kunnen we een locatie kiezen, maar normaliter vliegen we in de Loonse en Drunense Duinen, nabij de Efteling in Noord-Brabant. Een mooi, open natuurgebied waar je alle ruimte hebt om het vliegen onder de knie te krijgen.

 

Soms kunnen weersomstandigheden als regen of harde wind roet in het eten gooien; dan is het niet veilig om te vliegen. In dat geval breng ik je zo snel mogelijk op de hoogte en verzetten we natuurlijk kosteloos de afspraak.

 

Zonsondergang over de Kampina met de drone

 

Tijd en prijs

Deze workshop duurt 2 uur en kost je slechts 199,-. Nadat we alles hebben afgestemd, ontvang je een factuur.

 

Aanmelden

Na aanmelding neem ik contact met je op om de workshop naar wens af te stemmen. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring.

* verplicht veld

Dank je wel

Hallo , dank voor je aanmelding. Ik neem spoedig contact met je op om alles af te stemmen. Bij deze nogmaals de details:

Workshop Dronefotografie

2 uur voor 199,-

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Gewenste datum:

Opmerkingen:

Meer infoKies je formaat