populairWorkshop Dronefotografie

Zelf leren opstijgen, landen en vliegen met de DJI Mavic 2 Pro
Leer geavanceerde manoeuvres voor cinematische dronebeelden
De camera van de drone instellen
1-op-1 privé workshop: alle aandacht voor jou en de drone
Leer intelligente vliegmodi zoals Point of Interest en TapFly
Ontvang uitgebreide handout na afloop

Tijd: 2 uur

Prijs: 199,-

Deelnemers: 1

 

Update coronavirus

Alle workshops vinden plaats met inachtneming van RIVM-regels.

 

Welkom bij je eerste privé vliegles

Wil je leren vliegen als een professionele filmmaker met de DJI Mavic 2 Pro? Dan is deze workshop precies wat je zoekt. Samen doorlopen we het proces van takeoff tot landing. Een zeer gevarieerde workshop waarbij we ingaan op het vliegen met een semiprofessionele DJI-drone, hoe je tot cinematische foto's en filmbeelden komt vanuit de lucht, wat de beste camera-instellingen zijn en hoe de drone jou kan helpen met intelligente vliegmodi.

 

 

Geen apparatuur of kennis vereist

Je hebt voor deze workshop niets nodig. In principe kan iedereen leren vliegen met een DJI-drone. Er is geen specifieke kennis vereist en je hoeft ook geen apparatuur mee te nemen. Veel mensen overwegen de aanschaf van een drone en willen eerst een toestel uitproberen. Anderen hebben net een drone aangeschaft en willen een degelijke basistraining. Voor hen is deze workshop uitermate geschikt.

 

Dronefoto van de Loonse en Drunense Duinen

 

Brielle met de drone gefotografeerd

 

Locatie en weer

In overleg kunnen we een locatie kiezen, maar normaliter vliegen we vlak buiten Spijkenisse in een mooi, open gebied waar je alle ruimte hebt om het vliegen onder de knie te krijgen.

 

Soms kunnen weersomstandigheden als regen of harde wind roet in het eten gooien; dan is het niet veilig om te vliegen. In dat geval breng ik je zo snel mogelijk op de hoogte en verzetten we natuurlijk kosteloos de afspraak.

 

Zonsondergang over de Kampina met de drone

 

Tijd en prijs

Deze workshop duurt 2 uur en kost je slechts 199,-. Nadat we alles hebben afgestemd, ontvang je een factuur. Ook is het mogelijk deze workshop cadeau te geven aan iemand. Geef dat hieronder in het commentaarveld aan, dan ontvang je een printbare cadeaubon op naam.

 

Aanmelden

Na aanmelding neem ik contact met je op om de workshop naar wens af te stemmen. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring.

* verplicht veld

Dank je wel

Hallo , dank voor je aanmelding. Ik neem spoedig contact met je op om alles af te stemmen. Bij deze nogmaals de details:

Workshop Dronefotografie

2 uur voor 199,-

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Gewenste datum:

Opmerkingen:

Meer infoBestel nu