Workshop dronefotografiepopulair

Wil je een keer vliegen met een echte DJI-drone? Wil je tegelijkertijd meer leren over hoe je het beste spectaculaire foto's en video's maakt vanuit de lucht? Dan is deze workshop precies wat je zoekt. Samen doorlopen we het proces van takeoff tot landing. Een zeer gevarieerde workshop waarbij we ingaan op het vliegen met een semiprofessionele DJI-drone, de bijpassende regelgeving, wat de beste camera-instellingen zijn en hoe je tot interessante foto's en filmbeelden komt vanuit de lucht.

 

Workshop Dronefotografie

 

 

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop leer je over onder andere de volgende onderwerpen:

 

Opstijgen, landen en vliegen met de droneDe camera van de drone instellenFoto's maken en filmenDiverse manoeuvres voor interessante filmbeeldenGebruik van de DJI Go-appWaar je wel en niet mag vliegen

 

 

Wat heb je nodig voor de workshop?

Niets. In principe kan iedereen leren vliegen met een DJI-drone. Er is geen specifieke kennis nodig en je hoeft ook geen apparatuur mee te nemen.

 

 

Locatie

In overleg, maar in principe vliegen we in de Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant, tussen Den Bosch en Tilburg. Een mooi, open natuurgebied waar je alle ruimte hebt om het vliegen onder de knie te krijgen.

 

 

Tijd en prijs

Tijd: 2 uur | Prijs: € 129,00

 

 

 

Aanmelden

Na aanmelding neem ik contact met je op om de workshop naar wens af te stemmen. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring.

* verplicht veld

Dank je wel

Hallo , dank voor je aanmelding. Ik neem spoedig contact met je op om alles af te stemmen. Bij deze nogmaals de details:

Workshop dronefotografie

Tijd: 2 uur

Prijs: 129,00

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Gewenste datum:

Opmerkingen:

Bestel nuBekijk voorbeeld
https://www.ronnevinkx.nl/