nieuwWorkshop Reisfotografie

De vakantie is een fantastische mogelijkheid voor fotografen om in een andere wereld te stappen en met geweldige platen thuis te komen. In deze privé-workshop help ik je op weg om het maximale uit je camera te halen op reis. We gaan in op fotomogelijkheden op jouw specifieke bestemming, de beste camera-instellingen en hoe om te gaan met de plaatselijke cultuur en weersomstandigheden.

 

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop leer je over onder andere de volgende onderwerpen:

 

Planning: hoe bereid je een specifieke foto voor Camera-techniek: leer je camera beter kennen en ontwikkel een vastigheid waarop je altijd kunt terugvallen Inspiratie: leer spontaan plaatsen en momenten herkennen die interessant zijn om te fotograferen Apparatuur-advies: wat heb je nodig en wat kun je beter thuislaten? En hoe zit het met een statief? Plus nog meer tips voor op locatie, afgestemd op jouw bestemming en wensen

 

 

Wat heb je nodig voor de workshop?

Breng je spiegelreflexcamera of systeemcamera mee met een of twee lenzen naar keuze.

 

 

Locatie

De binnenstad van Rotterdam. We trekken de stad in en leggen hem vast op een manier die niet zou misstaan in een van je fotoboeken.

 

 

Tijd en prijs

Tijd: 2 uur | Prijs: 149,-

 

 

Peruaanse Andes

 

Man in kiosk in Buenos Aires

 

Stokstaartjes

Aanmelden

Na aanmelding neem ik contact met je op om de workshop naar wens af te stemmen. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring.

* verplicht veld

Dank je wel

Hallo , dank voor je aanmelding. Ik neem spoedig contact met je op om alles af te stemmen. Bij deze nogmaals de details:

Workshop Reisfotografie

2 uur voor 149,-

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Gewenste datum:

Opmerkingen:

Meer infoKies je formaat