Workshop Geavanceerde Digitale Fotografie

Wil je thuiskomen en je vrienden verrassen met unieke vakantiefoto's? Wil je je camera beter leren kennen? Wil je een solide basis waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen in je fotografie hobby? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.

 

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop leer je over onder andere de volgende onderwerpen:

 

ISO, diafragma en sluitertijdCompositieregelsAutofocusDe beste lenskeuzeHDR-fotografieStappenplan voor betere foto's

 

Samen gaan we op pad en wisselen we theorie en praktijk af. We beginnen bij het absolute begin: ISO, diafragma en sluitertijd, oftewel de belichtingsdriehoek. Na vandaag zal dit niet langer een geheim voor je zijn. De theorie passen we telkens direct toe in de praktijk, waardoor je snel houvast creëert om structureel betere foto's te maken. We bespreken wat voor lenzen, statieven en accessoires je kunnen helpen en op wat voor manier. We bezoeken tenminste enkele fotogenieke plekken in de stad, waarbij we telkens stap voor stap tot de ideale foto komen.

 

Wat heb je nodig voor de workshop?

Het enige wat je nodig hebt is een spiegelreflexcamera of systeemcamera (mirrorless), deze dien je mee te nemen naar de workshop.

 

Locatie

Deze workshop vindt plaats in een van de meest fotogenieke steden van Nederland, namelijk Rotterdam.

 

Tijd en prijs

Deze workshop duurt 2 uur en kost je slechts 149,-. Nadat we alles hebben afgestemd, ontvang je een factuur.

Aanmelden

Na aanmelding neem ik contact met je op om de workshop naar wens af te stemmen. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring.

* verplicht veld

Dank je wel

Hallo , dank voor je aanmelding. Ik neem spoedig contact met je op om alles af te stemmen. Bij deze nogmaals de details:

Workshop Geavanceerde Digitale Fotografie

2 uur voor 149,-

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Gewenste datum:

Opmerkingen:

Meer infoKies je formaat