Expositie in revalidatie­centrum Leijpark

Van donderdag 13 juli t/m 10 oktober 2017 exposeer ik met 10 foto's op canvas, in Libra revalidatiecentrum Leijpark, in Tilburg (bekijk route). Tussen augustus 2014 en april 2015 revalideerde ik hier van mijn arm- en beenbreuken na een ongeval met de racefiets. In het revalidatiecentrum ben ik erg goed geholpen, waarna ik o.a. in staat was alsnog Kilimanjaro te beklimmen.

 

Afgelopen februari benaderde de kunstcommissie mij voor een expositie. Met hulp van vrienden en bekenden heb ik daarna onderstaande werken geselecteerd. Over ruim een week ga ik de canvas doeken ophangen en ik ben erg benieuwd hoe het eruit komt te zien.

 

Salar de Uyuni

 

Salar de Uyuni

120x80

 

Bestel nu

 

 

 

Titicacameer

 

Titicacameer

80x60

 

Bestel nu

 

 

 

Machu Picchu

 

Machu Picchu

60x40

 

Bestel nu

 

 

 

Zonsopgang in Praag

 

Praag

60x40

 

Bestel nu

 

 

 

Kilimanjaro en Mount Meru

 

Kilimanjaro

80x60

 

Bestel nu

 

 

 

Zonsopgang in Oisterwijk

 

Oisterwijk

120x80

 

Bestel nu

 

 

 

Zonsondergang Kampina, Oisterwijk

 

Kampina

80x60

 

Bestel nu

 

 

 

Monte Fitz Roy

 

Monte Fitz Roy

100x70

 

Bestel nu

 

 

 

Perito Moreno

 

Perito Moreno

120x80

 

Bestel nu

 

 

 

Torres del Paine

 

Torres del Paine

60x40

 

Bestel nu

Meer infoBestel nu